Om att ändra sina tankar

Om att ändra sina tankar

Om att ändra sina tankar  Den här lyssningen innehåller olika exempel på vad som händer när jag ändrar mina tankar och trossatser om en annan människa.  All förändring börjar med mina tankar. Det är på tankens nivå jag kan göra val.  Fri vilja betyder att jag kan välja att tänka precis vad jag vill tänka.  När jag ändrar min tanke om en annan människa ändras alla mina spontana reaktioner inför den människan.  När jag ändrar min tanke och trossats om en annan människa så ändras också alla mina känslor för den människan.  Hur kan jag lära mig att möta en annan människa med ett alldeles äkta leende?  Något man naturligtvis önskar att man alltid kunde.  I den här lyssningen får du bra och praktiska exempel på hur du kan göra för att oftare lyckas uppnå detta.  Välkommen till den härlyssningen. / Kay Pollak Kay Pollak I drygt 25 år har Kay Pollak föreläst för arbetslivet.  Han är en av landets mest eftertraktade föreläsare. Han talar om kraften i det personliga mötet, om kommunikation och om mänsklig förändring och växande. Om hur vi kan ge upp invanda föreställningar – se problem som möjligheter – och upptäcka den kraft som finns i våra egna tankar. Kay Pollak var tidigare universitetslärare i matematisk statistik, sedan framgångsrik regissör med långfilmerna Elvis Elvis, Barnens ö, Älska Mej och nu senast den Oscarsnominerade succéfilmen Så som i Himmelen.  Han har föreläst för personal på skolor, sjukhus och myndigheter och är ständigt efterfrågad som föreläsare för anställda och chefer på alla typer av företag i Sverige. En av Kay Pollaks tillgångar som föreläsare är att han alltid utgår från egna erfarenheter. Och nu har vi även fått tillgång till Kay Pollaks vägledning, som ljudböcker: -De rätta proportionerna -Om att ändra sina tankar  -Om att ändra sina trossatser  -Lagen om orsak och verkan -Grunden för positivt tänkande Möt Kay Pollak på: www.kaypollak.com 

Läs mer om Om att ändra sina tankar

Om att ändra sina tankar

Filosofi & Religion

Hitta Om att ändra sina tankar även hos:
Rulla till toppen