Mellan två världar : flickan från Brogårda

Mellan två världar : flickan från Brogårda

En sann berättelse om mitt liv! Paranormala upplevelser som har förföljt mig sedan jag och min familj tog våra första steg på Brogårda. Jag tyckte mig se andar och spöken som försökte resa sig upp ur jorden. Kanske såg jag platsminnen från en annan tid? Efter en tid i huset började jag förstå att det fanns något mer än bara jag och min familj och att det var andar och spöken som hemsökte vårt nybyggda hus. Sakta men säkert rasade mitt liv samman när vi flyttade in i vårt nybyggda hus och kampen mellan mig och andarna var snart igång. Här får du som läser min bok följa min sanning genom livet som handlar om hur paranormala upplevelser kan förstöra ett liv. Men också rädda det. När jag skrev boken »Mellan två världar« tänkte jag ofta tillbaka på när jag var liten och vi kompisar frågade varandra vad vi ska göra när vi blir stora. Då svarade jag alltid att när jag blir stor ska jag skriva en bok. Idag trettiofem år senare har jag äntligen min tryckta bok i min hand. Inte då när jag bara var sex år gammal kunde jag tro att den skulle handla om det övernaturliga. Mitt liv blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag kunde aldrig för ett enda ögonblick tro att mitt tonåriga liv kunde förändras över en natt.

Läs mer om Mellan två världar : flickan från Brogårda

Mellan två världar : flickan från Brogårda

Filosofi & Religion

Hitta Mellan två världar : flickan från Brogårda även hos:
Rulla till toppen