När du leder : du behöver veta vem du är för att veta vart du ska så att du kan leda andra

När du leder : du behöver veta vem du är för att veta vart du ska så att du kan leda andra

Vill du leda? Börja med dig själv! När du leder andra måste du veta vart du ska. Men för att veta vart du är på väg, behöver du veta vem du är. Först när de två frågorna är avklarade är det dags att börja fundera på hur du leder andra. Genom självupplevda exempel, konkreta råd, bred kunskap och praktiska utmaningar hjälper Josefine Arenius dig att hitta din ledarstil. Du får hjälp att svara på frågor som: – Hur får jag olika slags människor att växa? – Hur löser jag konflikter i en grupp? – Vilka värden vill jag aldrig kompromissa med? – Hur påverkar mitt utseendemässiga självförtroende mitt ledarskap? – Behöver jag en mentor och hur hittar jag en? – Vad gör jag när allt går åt skogen? – Hur sätter jag modiga men uppnåeliga mål? Josefine Arenius har under de senaste tolv åren arbetat med och föreläst inom ledarskap, grupprocesser, konflikthantering, omorganisering, mentorskap och självbild. I dag arbetar hon som föreläsare och teamledare, bland annat på EFK. Böckerna om ledarskap trängs i min bokhylla, i författarnas ordning från A till Ö.  Några har satt  djupa spår, de flesta har jag glömt. Josefine Arenius välskrivna bok kommer att stå bland de första.  Till viss del på grund av efternamnet men mest av allt för att den sticker ut.  Som få andra vågar författaren utgå från sin egen mognadsresa i brottningen med otillräckligheten.  Hon är sig själv i varje rad och det ger trovärdighet åt de konkreta och viktiga råden till varje läsare  som vill växa i sitt ledarskap. – Peter Örn , konsult inom ledarskapsutveckling, tidigare chef för Svenska Röda Korset och Sveriges Radio.

Läs mer om När du leder : du behöver veta vem du är för att veta vart du ska så att du kan leda andra

När du leder : du behöver veta vem du är för att veta vart du ska så att du kan leda andra

Ekonomi & Management

Hitta När du leder : du behöver veta vem du är för att veta vart du ska så att du kan leda andra även hos:
Rulla till toppen