Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk

Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk

Efter otaliga mediumkurser hängde frågan ständigt i luften; vad skulle jag ha mediumskapet till, jag tänkte ju inte bli något medium? Men känslan av att jag behövde mediumskapet var större än tankens logiska kraft och jag började undersöka om det finns en plats för mediumskap i vardagen. Det jag hittade var fantastiskt och har förändrat hela mitt liv.Häng med på min resa för att söka det naturliga snarare än det övernaturliga. Du möter nya perspektiv, kritiskt tänkande, insikter om vad du kan förvänta dig av ett medium och så den viktiga frågan ”vad tror du själv?’. Om livet efter döden, onda andar, synkronicitet och meningen med livet?Boken bygger på en övertygense om att vi alla kan utveckla vår medialitet och samarbeta med den universiella intelligens som finns och som jobbar med oss, och därmed utvecklas som människor.Medverkar gör även Mia Ottosson, välkänt medium och lärare i mediumskap och Carina Tanascovic – tillsammans verkar de för mer sund förnuft i den mediala branschen.Det här är ingen ”så här blir du ett medium”-bok, utan berör andlighet utifrån olika perspektiv för att du själv ska se potentialen i det och använda det i din vardag. Kanske upptäcker du precis som jag, att du är medialare än du trodde.Läsarröster:”Du ringar in, plockar ner och lyfter fram det som alltid funnits i en människas liv och som många som tappat bort. För mig så blir det verktyget för att jag ska släppa på mina inbyggda hämningar och rädslor ännu mer. Tack från djupet av mitt hjärta.””En så inspirerande och ärlig framställning av det jag anser är medialitet överraskade mig. Jag trodde att det skulle vara något speciellt och nyskapande, men istället var det ett underbart sunt förnuft i nutidens hysteri kring andlighet och kostsamma kurser, sittningar, tarot och erbjudanden om att ta min morfar till ljuset när han i själva verket vill vara med mig. I ljuset. Det inspirerade mig till utveckling.””En helt underbar bok, du sprider kärlek och kunskap om något så spännande som mediumskap. Nu äntligen förstår jag vad det hela handlar om.”Detta är andra tryckningen.

Läs mer om Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk

Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk

Filosofi & Religion

Hitta Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk även hos:
Rulla till toppen