Lilla Yogaboken Jag är Jag är

Lilla Yogaboken Jag är Jag är

Lilla Yogaboken Jag är Jag är’ är fylld av härliga foton på färgglada sidor och vill fylla dig med inspiration och entusiasm och ge dig verktyg för att må bra i din egen vardag! Boken är uppbyggd kring affirmationer, dvs. positiva ord som vill stärka dig fysiskt, mentalt och andligt. Till varje affirmation hör en enskild yogaövning, yogapass eller meditation och även en poetisk och personlig text. De dagar du känner dig rädd kan du läsa affirmationen ’Jag är MOD’ och göra den tillhörande övningen. De dagar du känner dig stressad kan du läsa affirmationen ’Jag är LUGN’ och göra den tillhörande meditationen. Boken består av 13 olika affirmationer med yogaövningar och meditationer från kundaliniyoga och medicinsk yoga. Ulrika Knutsdotter är också författare till “Kundaliniyoga – från mitt hjärta till ditt” och “Det sitter en elefant på min rygg – en liten bok om sorg”.

Läs mer om Lilla Yogaboken Jag är Jag är

Lilla Yogaboken Jag är Jag är

Filosofi & Religion

Hitta Lilla Yogaboken Jag är Jag är även hos:
Rulla till toppen