Jag har dig kär

Jag har dig kär

Exklusiv andaktsbok med fyra ’dimensioner’ – bibelordet bilden betraktelsen & bönen. Otroligt fin presentbok med givande och inspirerande innehåll. Denna boks titel ”Jag har dig kär” är hämtad från Psaltaren 18:2 och Jesu dialog med Petrus från Johannesevangeliet 21. Men den är också sprungen direkt ur mitt hjärta. Kärleken till Kristus är den största drivkraften i allt mitt skapande. Ibland är kärleken till Gud svår att sätta ord på och då får bilden utrycka det som orden inte förmår. I boken som du nu håller i din hand får du fyra dimensioner: bibelordet betraktelsen bilden och bönen. ’Jag hoppas att du får glädje tröst och en djupare relation med Gud i din vardag där så mycket annat vill påkalla vår uppmärksamhet’ skriver författaren och konstnären Eva Söderström i sin inledning. ’För mig är bönen en naturlig samvaro utan den kan jag inte fokusera på det väsentliga. Det var någon som sa ’Ju mer jag har att göra desto mer måste jag ta tid i bön.’ Jag tror det ligger en djup sanning i det uttalandet. ’ 366 dagar med Gud en liten eller en lång stund – du väljer. Ta vara på den tid som är – den flyktar allt för fort.

Läs mer om Jag har dig kär

Jag har dig kär

Filosofi & Religion

Hitta Jag har dig kär även hos:
Rulla till toppen