Det där med Guds vilja : brev till min son

Det där med Guds vilja : brev till min son

”Inom de närmaste tio åren kommer du att fatta några av ditt livs viktigaste beslut.” Så skriver pappa Ray till sin 18-årige son David. Boken består av en samling personliga brev som inte bara gäller honom utan alla som funderar på Guds vilja. Har Gud en specifik plan för varje detalj i livet eller är man fri att välja väg så länge man håller sig inom Guds moraliska ramar? Ray Baker är teolog vid Apologia – Centrum för kristen apologetik i Stockholm. Han har tidigare skrivit flera böcker. David Baker är längre än pappa.

Läs mer om Det där med Guds vilja : brev till min son

Det där med Guds vilja : brev till min son

Filosofi & Religion

Hitta Det där med Guds vilja : brev till min son även hos:
Rulla till toppen