Att skriva med glädje

Att skriva med glädje

Med en dunderdebut: 11.000 böcker sålda på en vecka, 22 böcker utgivna och 15 år som författare, vet Kim M. Kimselius hur man skriver en bok. Här delar hon generöst med sig av sina kunskaper i en glädjefylld bok där hon berättar om allt, från första början till färdig bok. En bok som gör det möjligt för alla att skriva, på ett roligt och inspirerande sätt! ’Skriv direkt från hjärtat!’ säger Kim, och det är precis det hon har gjort! Älska orden lika mycket som jag gör Det här är ingen självbiografi, eller övningsbok i skrivandet. Den här boken handlar om kärleken till orden, något jag kallar för Sagans kraft och Ordens makt. Här vill jag visa dig hur lätt det är att skriva, om du gör det på rätt sätt. Med dina ord kan du förändra en hel värld, du kan skänka glädje och inspiration, få läsarna att gråta och förflytta dem i tid och rum. Du kommer att bli en riktig trollkarl när du behärskar Sagans kraft och Ordens makt. I den här boken tar jag dig med från början till slut. Jag berättar om min väg till författarskapet, och jag delar med mig av allt det jag har lärt mig sedan jag debuterade som författare 1997. Min förhoppning är att du, efter att ha läst den här boken, ska älska orden lika mycket som jag gör. Slå dig ned i lugn och ro och låt mig genom ordens magi förflytta dig in i bokens värld. Kramisar från Kim M Kimselius Här kan du se några av bokens 63 kapitel: Tips för dig som drömmer om att bli författare Skriv en bok Kött på benet Gestaltning Hitta ditt författarspråk Första meningen Motivation och disciplin Korrekturläsning Skrivkramp Tid att skriva Bygg upp din berättelse Bokens namn Spökskrivare Hur långt ska ett kapitel vara Antal manusblad Dags att skicka till förlag Bokomslag från idé till färdigt omslag Föreläsningar Ge ut på eget förlag ’Kim skriver om hur viktig gestaltning är, och själv är hon suverän på det. En inspirerande bok för den som vill lära sig att själv skriva böcker.’ Författarcoachen Kristina Simar ’För den som vill lära sig skriva populära berättelser.’ BTJ Maria Nyman ’En härlig bok med massor av bra, inspirerande skrivtips!’ Dakota Quinn Diamond ’Kim, man blir så lätt förälskad i dig, dina böcker, dina karaktärer och din öppenhet och din förmåga att dela med dig och inspirera! Årets nobelpris i självkänsla går till Kim M Kimselius!’ Copywritern på författarsajten 1av3.se ’Dina tips har verkligen hjälpt mig extremt mycket … Jag är bara 19 år och hade inte en tanke på att det kunde finnas möjlighet för mig att bli publicerad förrän jag hittade din blogg … Jag hoppas att jag någon gång blir publicerad, du har fått mig att tro att det finns en möjlighet. Tack!’ Anonym ’Vill bara säga, att jag alltså är

Läs mer om Att skriva med glädje

Att skriva med glädje

Ordböcker & Språk

Hitta Att skriva med glädje även hos:
Rulla till toppen