Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva

Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva

En inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva När Shauna Niequist insåg att sättet hon levde på inte gjorde henne ett dugg lycklig och att hon hade blivit sjuk i både kropp och själ av sitt stressiga och pressande liv, bestämde hon sig för att något måste ändras. I Var dag nog får vi följa med henne på resan som förändrade hennes liv. Varmt, öppet och ärligt delar hon med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Och hon vill genom boken ta dig med på samma resa för att hitta ditt äkta jag den du skapades till att vara innan du började tro att du måste bevisa och förtjäna ditt värde. Om du längtar efter nära relationer, lek, vila, nåd, kärlek, mening och djup, men istället fastnar i press, perfektion och prestation då är det här en bok för dig. V ar dag nog är en öppen-famn-inbjudan till oss att åter släppa in de människor som vi älskar, och även oss själva, i våra liv. Brené Brown , författare till Mod att vara sårbar, Våga vara operfekt och Resa sig stark, i förordet.  Jag grät av lättnad när jag hade tagit in Var dag nog. Jag grät för att jag helt och hållet hade glömt att jag inte behöver göra mig förtjänt av mitt värde, inte behöver stressa runt för att få kärlek och inte behöver kämpa för att få samhörighet. Shaunas ord lika elegant formulerade som de är angelägna uppmanade mig att komma ihåg att mitt värde, min tillhörighet och rätt att bli älskad är medfödda. Jag vet ingen uppmaning som kan vara viktigare och mer nödvändig än den.   Glennon Doyle Melton , författare till Love Warrior Shauna Niequist är amerikansk författare till flera storsäljande böcker, Var dag nog är den första på svenska.

Läs mer om Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva

Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva

Självkänsla & personlig utveckling

Hitta Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva även hos:
Rulla till toppen