Ta kontrollen över ditt liv: En handbok i kommunikation i relationer till andra människor

Ta kontrollen över ditt liv: En handbok i kommunikation i relationer till andra människor

Kommunikation är en stor del av vårt samspel med andra och i det samspelet påverkas vårt mående men även vår självkänsla. Vad ska jag tänka på i min kommunikation med andra? Hur gör jag för att förstå situationen bättre? Metoden Vem äger ansvaret hjälper mig att skapa rätt grundförutsättning för min kommunikation. I boken lär du dig stegvis metoden Vem äger ansvaret varför du tänker som du gör till hur du borde tänka samt hur du kan förbättra din förståelse av interaktionen med andra i olika situationer och må bättre. Svar på frågor som: Vilket är mitt ansvar i relationen med andra? Vad kan jag göra för att få mer kontroll över mitt liv? När du förstår situationen korrekt kan du skapa en mer konstruktiv kommunikation en bättre självkänsla och en bättre relation till andra. Metoden tydliggör även att konflikter beror på missförstånd vilket direkt påverkar relationerna men att de går att undvika. Boken beskriver även hur metoden hjälper mig att stärka min självkänsla genom att lära mig ta kontroll över mitt liv att släppa taget om eller bli fri ifrån den kända Offerkoftan offerrollen eller den offermentalitet som jag har uppfostrats i.

Läs mer om Ta kontrollen över ditt liv: En handbok i kommunikation i relationer till andra människor

Ta kontrollen över ditt liv: En handbok i kommunikation i relationer till andra människor

Självkänsla & personlig utveckling

Hitta Ta kontrollen över ditt liv: En handbok i kommunikation i relationer till andra människor även hos:
Rulla till toppen