Investera med magkänslan

Investera med magkänslan

Investera med magkänsla ingår i Mästarnas metoder 2: Framgång. Mästarnas metoder: Framgång är en praktisk guidebok till hur du lyckas i livet fullspäckad med konkreta tips från en lång rad av världens mest framgångsrika människor. »Allt i den här boken har jag testat och applicerat i mitt eget liv. Jag har använt deras filosofier och insikter under tuffa förhandlingar och i riskfyllda miljöer. Jag har tjänat miljoner på det jag lärt mig och sparat in år av ansträngning och frustration. Jag skrev den här boken till mig själv. Den har förändrat mitt liv och jag hoppas den ska göra samma sak för dig.« TIMOTHY FERRISS TIMOTHY FERRISS är en sensationellt framgångsrik entreprenör och bästsäljande författare. Han talar sex olika språk driver på resande fot ett multinationellt företag har varit världsrekordhållare i tango amerikansk mästare i kinesisk kickboxning och skådespelare i Hongkong. Han har tidigare skrivit succéböckerna 4-timmars arbetsvecka och 4-timmarskroppen.

Läs mer om Investera med magkänslan

Investera med magkänslan

Självkänsla & personlig utveckling

Hitta Investera med magkänslan även hos:
Rulla till toppen