Vem är jag som drabbats av utmattningssyndrom? : en kvalitativ studie med fokus på tankar känslor och upplevelser om hur det känns att vara drabbad av denna sjukdom

Vem är jag som drabbats av utmattningssyndrom? : en kvalitativ studie med fokus på tankar känslor och upplevelser om hur det känns att vara drabbad av denna sjukdom

Hur känns det att drabbas av utmattningssyndrom? När jag själv blev drabbad i september 2019 visste jag i stort sett ingenting om denna sjukdom. Jag visste djupt inom mig att min kropp gång på gång skickade varningssignaler på att jag hade ett alldeles för högt tempo men jag visste inte hur jag skulle få hjälp att bromsa. Trots alla varningar sprang jag bara vidare tills det tog stopp! Allt blev svart!När jag blev tvungen att börja lyssna på min kropp fick jag ingen hjälp jag skulle ha svaren på alla mina frågor. Jag hade hamnat i ett tillstånd jag inte hade någon kunskap om. Vem var jag nu? Jag ville skaffa mig kunskap om denna sjukdom och därför skapade jag en enkät undersökning i hopp om att finna mina svar. I resultatet av min studie finns så mycket kunskap vilket även skapar förståelse. På den vägen föddes idén om att skriva en bok för att sprida kunskap och förståelse om hur det känns att drabbas av utmattningssyndrom. Min bok betyder otroligt mycket för mig då den varit min största källa till självläkning. En bok varje människa bör läsa.

Läs mer om Vem är jag som drabbats av utmattningssyndrom? : en kvalitativ studie med fokus på tankar känslor och upplevelser om hur det känns att vara drabbad av denna sjukdom

Vem är jag som drabbats av utmattningssyndrom? : en kvalitativ studie med fokus på tankar känslor och upplevelser om hur det känns att vara drabbad av denna sjukdom

Biografier & Memoarer

Hitta Vem är jag som drabbats av utmattningssyndrom? : en kvalitativ studie med fokus på tankar känslor och upplevelser om hur det känns att vara drabbad av denna sjukdom även hos:
Rulla till toppen