Hjälp vem är jag?

Hjälp vem är jag?

Sångerskan och tusenkonstnären Caroline af Ugglas gör säregen litterär debut med Hjälp vem är jag? – en bok skriven tillsammans med psykologen och poeten Ulf Karl Olov Nilsson. Boken är en dokumentär och ordagrann skildring av de psykoterapisessioner de bedrivit under mer än ett och ett halvt år. Caroline af Ugglas är under samtalen obarmhärtigt öppen och beskriver naket sina depressioner sin ångest sin rädsla för att bli galen men berättar också utförligt om sin familjehistoria barndom vilda ungdomsår och kärleken till sin familj. Och om mycket mycket mer. I Hjälp vem är jag? får vi följa med i Caroline och UKON:s lika insiktsfulla som tidvis dråpliga samtal. I denna unikt iscensatta självbiografi får vi vartefter se en livshistoria växa fram. Boken är en djupt personlig berättelse och bekännelse från en person mitt i ett liv fullt av körsång hästar knasiga upptåg lidande och lidelse.

Läs mer om Hjälp vem är jag?

Hjälp vem är jag?

Biografier & Memoarer

Hitta Hjälp vem är jag? även hos:
Rulla till toppen