Piemont : viner vinodlare lokala specialiteter

Piemont : viner vinodlare lokala specialiteter

Under åren som gått har jag har besökt ett antal berömda vindistrikt i USA Frankrike Spanien Tyskland och Italien. Piemontregionen i Italien har gjort ett starkt intryck på mig där jag fann en väldigt intressant blandning av natur kultur människor och vin. När jag började att dokumentera mina intryck vill jag kombinera några av mina intresseområden som vin foto digital bildbehandling och naturligtvis människorna och kulturen. Huvudsyftet med boken är att presentera människorna bakom vinet då jag tror att detta speglar vinet som de producerar.

Läs mer om Piemont : viner vinodlare lokala specialiteter

Piemont : viner vinodlare lokala specialiteter

Djur & Natur

Hitta Piemont : viner vinodlare lokala specialiteter även hos:
Rulla till toppen