Mitt liv med panikångest & ocd

Mitt liv med panikångest & ocd

En självbiografi skriven av Angelique Skröder hon skriver om sitt liv med panikångest och ocd. Ni får läsa om hennes uppväxt och om hennes liv som tonåring hand i hand med sin ångest. Hur det känns att få en attack om alla saker hon kände sig tvungen att göra för att inget hemskt skulle hända. Boken avslutas med hur Angelique övervann sina sjukdomar och vart hon står idag.”För att orka hela dagen i skolan måste jag vara stark. Jag måste tro på mig själv och inte låta ångesten smyga upp bakom ryggen på mig. Ibland tar jag några djupa andetag och nyper mig själv lite försiktigt i fingrarna. Ibland kliar jag mig på armar och bröstet. Jag vet inte riktigt varför jag gör så jag tror jag vill ’känna’ av mig själv kanske.Det var som när jag var liten då nöp jag mig ofta i armarna för att se så jag verkligen var vaken. Tillslut blev det något jag alltid var tvungen att göra jag hade ibland stora märken på armarna.”

Läs mer om Mitt liv med panikångest & ocd

Mitt liv med panikångest & ocd

Biografier & Memoarer

Hitta Mitt liv med panikångest & ocd även hos:
Rulla till toppen