MIN CANCER : tröstebok

MIN CANCER : tröstebok

MIN CANCER tröstebokDet här är en bok med bilder och tankar ur mina dagböcker som jag skrev och tecknade i under min sjukdomstid. Det är inte så mycket medicinska fakta. Det finns det andra som är bättre på, men med känslor och upplevelser som jag tror att jag delar med många som har drabbats av cancer och andra svåra sjukdomar.En bok om skratt, gråt och ångest men också om glädje och till tröst hoppas jag. För du är aldrig ensam. Vi är många på livets krokiga stig. Här finns också några recept och Göstas musik på en CD som heter ’Madame Lavendel’. Det är ett urval av Göstas lugnare musik. Vår dotter Emilia finns med och sjunger på CD:n. Även vår som Hampus med sin cello medverkar. Han avslutar CD:n med att tillsammans med pianisten Mats Jansson spela Jean Sibelius. Musik som ska göra dig lugn när när oron smyger sig på. Jag och Gösta har tillsammans skrivit och utformat den här boken eftersom vi själva saknade en bok att hålla i handen när verkligheten trängde sig på under sjukdomstiden. Vi hoppas att den kan vara till stöd för andra i samma situation.Varma hälsningar Lena & Gösta Linderholm

Läs mer om MIN CANCER : tröstebok

MIN CANCER : tröstebok

Biografier & Memoarer

Hitta MIN CANCER : tröstebok även hos:
Rulla till toppen