Google hjärta dig 2

Google hjärta dig 2

Den här boken är upplagd som ett recept på exakt vad du ska göra med dina sidor för få Google att leverera mer trafik till din sajt i år. Boken tar hänsyn till Googles senaste uppdatering – Hummingbird som förändrat runt 90 % av alla sökningar – med andra ord – nästan allt. Boken är skriven för dig som lätt blir uttråkad av tekniskt babbel och gillar att få saker gjorda snabbt. Här är det smarta: Vi har väntat ett tag med att ta fram den här guiden för att först se att allt som alla pratade om när Hummingbird kom verkligen fungerar. Nu vet vi vad som fungerar och snart kan du veta det också. Här är frågorna som boken svarar på snabbt: Akuta frågor Vilka är Googles nya krav på sajter och hur möter man dem? Hur gör man innehållet anpassat till nya Google? Vilka är Googles nya hemligheter med unikt innehåll? Hur ser nya Google på mitt innehåll och hur kan jag förändra det? Vad är innehållsmarknadsföring och hur kan du jobba effektivt med det? Bjud på en dejt och vinn Googles hjärta Hur får jag Google att lita på min sajt? Hur skapar man djupet som Google vill ha? Hur skriver man för att Google ska bli kär i min sajt? Hur visar jag Google att jag är bättre än min konkurrent? Svaren på frågorna som får dig att andas ut ett tag Hur framtidssäkrar jag min sajt? Hur underhåller jag min position hos Google? Hur ska man tänka när det gäller länkar? Hur skapar man ett unikt innehåll på ett lätt sätt? Tekniska saker som egentligen är väldigt enkla att fixa Hur gör man en responsiv hemsida? Hur anpassar man sin sajt till den mobila världen? Hur ska man tänka när det gäller sociala medier? Vad ska man prioritera när det handlar om förändringar? Och förstås Hur du enkelt analyserar din sajt och ser om den duger åt Google Tips, idéer och hemligheter som dina konkurrenter inte vet …Och mer – allt beskrivet så att du kan göra något åt det direkt när du läser.

Läs mer om Google hjärta dig 2

Google hjärta dig 2

Ekonomi & Juridik

Hitta Google hjärta dig 2 även hos:
Rulla till toppen