För alltid i mitt hjärta

För alltid i mitt hjärta

  Varmt och rörande om kärlek och demens och en vänskap som inte liknar någon annan Kristina och Vivianne är varandras motsatser. Men när de möts i äldreboendet Solgläntans korridorer, där båda deras mammor bor, söker de sig till varandra för att hantera sorgen över sina dementa föräldrar. Vivianne döljer sitt mörker i lager av glada färger. Kristina vill glömma sitt förflutna, men är samtidigt rädd för samma glömska; rädd att pärlhalsbandet av minnen ska gå sönder. Framför allt är hon rädd att bli som sin mamma, som hon i hemlighet önskar livet ur. För alltid i mitt hjärta är en varm och berörande roman om kärlek och demens, och om en vänskap som inte liknar någon annan starkare och mer levande än något som Kristina och Vivianne tidigare upplevt. En vänskap som sträcker sig genom tid och rum.   ROSE MARIE BOUW är född 1976 i Åkers Styckebruk. För alltid i mitt hjärta är hennes tredje bok.   »En varm, tidvis oerhört sorglig berättelse om vardagen, dess vanliga händelser, sorger, glädjeämnen och svårigheter. En välskriven bok, med stark verklighetskänsla.« Bina’s books   »En realistisk skildring där många säkert kan känna igen sig i en plågsam verklighet.« BTJ ’För alltid i mitt hjärta får fem hjärtan (full pott!) av mig.’ Sofi Edbergs Bokblogg ’Vacker, gripande & stark!’ Jennies boklista

Läs mer om För alltid i mitt hjärta

För alltid i mitt hjärta

Skönlitteratur

Hitta För alltid i mitt hjärta även hos:
Rulla till toppen