Cancer är inte hela berättelsen

Cancer är inte hela berättelsen

”Du har alldeles för tjock livmoderslemhinna det tyder på en tumör!” Så började min cancerresa. En resa som gjort mig mer uppmärksam på att sträva efter att leva mer i nuet och släppa oro rädslor och tankar om vad som ska hända. Vad är det värsta just nu? I just detta ögonblick. Vad är viktigt i mitt liv? Hur lever jag det? Den här boken berättar hur livet styrde mig mot mitt livs syfte att hjälpa andra i samma situation hur jag fick uppleva hur en cancerresa påverkat mig och hur jag med olika verktyg kan leda mig vidare för att få balans i kropp och sinne kropp och själ.  Förhoppningen är att några av dessa verktyg som beskrivs i boken ska passa även dig och att det kan lägga grunden för en väg mot mer sinnesro och glädje i livet.  

Läs mer om Cancer är inte hela berättelsen

Cancer är inte hela berättelsen

Biografier & Memoarer

Hitta Cancer är inte hela berättelsen även hos:
Rulla till toppen