Aldrig längre än en tanke bort

Aldrig längre än en tanke bort

Du öppnade mina ögon för kärlek. Om jag fick en enda önskan så skulle det vara att få somna bredvid dig, bara en gång till. Och efter att du somnat ligga vaken tätt intill dig och andas in din doft. Det var i din famn jag för första gången i mitt liv kände mig trygg.Jag saknar ditt dåliga morgonhumör när du skulle till jobbet. Jag saknar att möta upp dig på kvällen, då var du alltid så glad. Du kollade på mig och jag visste att du älskade mig, på riktigt. Det var viktigt för dig att jag visste det. Jag hoppas att du vet att jag älskar dig, att din kärlek lever inom mig och att den gör mig stark när jag behöver det.JennyVi är många som saknar dig. Varje dag. Du fattas dina systrar, din pappa, mormor och morfar, farmor och farfar, moster, faster och farbror, dina kusiner, morbröder, arbetskamrater och vänner. Du fattas mig.Mamma

Läs mer om Aldrig längre än en tanke bort

Aldrig längre än en tanke bort

Biografier & Memoarer

Hitta Aldrig längre än en tanke bort även hos:
Rulla till toppen