Sy! Urban Collection by Jenny Hellström

Sy! Urban Collection by Jenny Hellström

’Jenny Hellström får sömnad att verka så coolt att även vi som knappt fick ihop ett par vantar på syslöjden får massor av skaparlust.’ Damernas Värld Hur fina tillställningar jag än ska gå på, har jag aldrig kunnat låta bli att klä mig bekvämt. Livet är för kort för att gå omkring och lida och stå där i ett skal som inte hör ihop med den man är. Glamour sitter inte i klackarna eller paljetterna, utan i blicken, hållningen och attityden. Skit i reglerna och bestäm själv. Den här boken har jag fyllt med sköna, bekväma plagg som känns som att man just dragit på sig pyjamasen, men ändå ser ut som ett litet party på två fötter. Jag har plockat både gamla godingar från tidigare kollektioner och lagt till små nya guldkorn för att skapa en kollektion som passar lika bra hemma i soffan som på ett cocktailparty i New York City. Mode ska vara lättsamt och roligt. När det blir för allvarligt, då somnar jag. Och vem vill sova när livets fest är som bäst? Street-glam is the way baby!  Från 19 års ålder och 12 år framåt drev Jenny Hellström modeföretaget med samma namn. Märket blev kult i både Sverige och ytterligare 17 länder. Jenny har tidigare skrivit den uppmärksammade boken Sy! Från hood till skjortklänning (2013). ’Mönsterarken ligger vikta längst bak i boken och väntar på den hugade, Jenny går igenom lite materiallära och en syskola, och här finns också ett sylexikon. Bara att sätta igång alltså. Boken innehåller 19 mönster i sex storlekar, och denna gång innefattar den också mönster för herr och för barn.’ Frida Arnqvist Engström, Kurbits ’Där finns dessutom lite tips för syovana och syovilliga där. De funkade på mig! Jag är skitsugen på att sy!’ Johanna Karlsson, Bokhora ’Jag var ju tvungen att testa nu när den här boken kom.’ Ninni Schulman, P4 Stockholm Där finns dessutom lite tips för syovana och syovilliga där. De funkade på mig! Jag är skitsugen på att sy! Johanna Karlsson, Bokhora

Läs mer om Sy! Urban Collection by Jenny Hellström

Sy! Urban Collection by Jenny Hellström

Sport & Fritid

Hitta Sy! Urban Collection by Jenny Hellström även hos:
Rulla till toppen