Mitt Stockholm

Mitt Stockholm

En inspirerande guide med de bästa tipsen till Stockholm Det är lätt att förälska sig i oslagbart vackra Stockholm. Vår huvudstad sjuder av liv, och varje dag går det att njuta av högklassig teater, spännande utställningar och intressant livemusik. Dessutom är Stockholm fullt av mysiga restauranger, trendiga barer och fantastisk shopping. Och då har vi inte ens nämnt alla vackra grönområden, såsom Djurgården, eller närheten till skärgården. Journalisten Johan Lindberg är en inbiten och passionerad stockholmare, och i den inspirerande guideboken Mitt Stockholm har han samlat alla sina personliga favoritställen och bästa tips till vår huvudstad. Han visar dig vägen till de charmigaste kaféerna, de bästa utsiktsplatserna och de coolaste butikerna. Njut av kvällssolen i Ivar Los park, testa nattlivet på Stureplan eller upptäck de vimlande gränderna i Gamla stan! Johan rekommenderar även lite mer annorlunda och fantasieggande upplevelser, som att besöka Karlsson på takets hemkvarter eller att ta en tunnelvandring i Brunkebergsåsens inre. Mitt Stockholm beskriver Stockholms alla olika stadsdelar, och bokens många färgfoton och praktiska kartor ger en levande och färgstark bild av staden. Boken innehåller totalt cirka 200 tips och varje kapitel innehåller även en guidad promenad, som på ett enkelt sätt leder dig genom områdets viktigaste sevärdheter och allra bästa matställen. Guidens ambition är att leda resenären bort från de klassiska turiststråken, mot de unika, udda och genuina upplevelserna. Mitt Stockholm är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Stockholm, bortom turistfällorna! Johan Lindberg är journalist och arbetar till vardags på Svenska Dagbladet . Där driver han sedan flera år den populära bloggen Mitt Stockholm , som skildrar huvudstaden förr och nu genom bildgåtor, podcast och webb-tv. Sagt om Mitt Stockholm : »Journalisten Johan Lindberg, som driver SvD-bloggen Mitt Stockholm, har förtjänstfullt skrivit den om vår huvudstad med samma namn … stark kvarterskänsla. Såväl det nyaste museet som den äldsta krogen, de stora turistmålen som de udda kaféerna finns med … Byggnader och platser man själv skulle visa omnämns samtidigt som urstockholmaren får nya egna tips.« Bibliotekstjänst »Varje stadsdel blir så spännande i den här boken så jag skulle kunna tänka mig en liten mini-semester i varje.« Borås Bibliotek

Läs mer om Mitt Stockholm

Mitt Stockholm

Resor & Geografi

Hitta Mitt Stockholm även hos:
Rulla till toppen