Mitt New York

Mitt New York
Mitt New York
Beskrivning av Mitt New York

»Denna guide är värd varenda krona, för den vackra estetiken, för de orginella tipsen och för den stora kärleksförklaringen till det brusigt bultande hjärta som vi kallar New York City.« Svenska resebloggen Upplev New York som en riktig New York-bo! New York ger dig upplevelser du aldrig glömmer! Vill du också äta förstklassiga tacos i East Village? Shoppa designerskor på Femte Avenyn? Eller sippa välskakade cocktails i Harlem? Upplev staden som en riktig New York-bo med den färgstarka och inspirerande guiden  Mitt New York. Svenska journalisten Mia Gahne visar dig vägen till alla guldkorn i denna världens bästa och mesta stad. Mitt New York är dessutom fylld till brädden av nytagna färgfoton och charmiga illustrationer som ger en personlig och levande bild av staden. Boken ingår i den populära serien Karavan reseguider . Detta är en uppdaterad utgåva av samma titel som gavs ut 2015. Fler röster om boken:   »I ett mycket aptitligt upplägg, med färggranna bilder, betar Mia av stadsdel för stadsdel … Inte mindre än 260 tips ryms i denna guldgruva till guidebok. Jag vill rikta ett stort tack till Mia Gahne, för att hon så frikostigt delar med sig även av de mest privata pärlorna. Tips som egentligen är så hemliga att avslöjandet ’svider som att dra ut en kindtand utan bedövning’ … Jag vågar påstå att du här hittar enormt många fler lockande ställen än i vilken traditionell reseguide som helst. Ett axplock: Frank Sinatras eget stamställe i Midtown eller designmuseet där du kan låta en robot rita din selfie i sand. För att inte tala om takterrassen du bara når genom krångliga gångar och en svårfunnen hiss för att sedan nästan tuppa av vid utsikten.« Resebloggen New York My Bite of the Big Apple »Med facit i hand följde vi Mitt New York morgon, middag och kväll och vi blev aldrig besvikna … boken förgyllde vår resa och nu längtar vi tillbaka.« Resenären Yvonne

Läs mer om Mitt New York...


Sök bästa pris på Mitt New York hos: