Jag skäller sällan men när jag gör det är det helt utan anledning

Jag skäller sällan men när jag gör det är det helt utan anledning

Ja vad vore väl livet om det inte vore ett hundliv? Det är inte för intet som hunden ofta kallas människans bästa vän ? vi är många som inte kan tänka oss livet utan våra fyrbenta glädjespridare. Jag skäller sällan men när jag gör det är det helt utan anledning är boken som med oemotståndliga bilder och fiktiva ? men fullt tänkbara ? hundtankar får alla oss som vurmar för vovvar på fall. Häng med på en ömsint poetiskt och inte minst humoristisk läspromenad med jyckarna som gör oss lyckligast i världen! Kanske är det få som älskar när en hund skäller men det finns väldigt många anledningar för alla hundvänner därute att älska den här boken. Bakom de hundratals hundstroferna står författaren/journalisten Jennifer Bark som utöver år av passionerat poesiande författat böcker som Sveriges Roligaste tabbar Älska chili ?Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre? och förstås kattpoesiverket ’Förlåt att jag väckte dig jag vara bara uttråkad’ .

Läs mer om Jag skäller sällan men när jag gör det är det helt utan anledning

Jag skäller sällan men när jag gör det är det helt utan anledning

Humor & Presentböcker

Hitta Jag skäller sällan men när jag gör det är det helt utan anledning även hos:
Rulla till toppen