Våra bästa jag

Våra bästa jag

Leigh Culver älskar sitt jobb som läkare i Timberlake i Colorado. Det är långt från hennes gamla stressiga liv i Chicago och det enda hon saknar är moster Helen kvinnan som uppfostrat henne. Men i ärlighetens namn är det hög tid för Leigh att stå på egna ben.  Helen Culver tvekade inte en sekund inför att ta hand om sin föräldralösa systerdotter. Men hon har fått offra en hel del och nu ser hon fram emot att få leva sitt eget liv som framgångsrik författare som älskar att resa och har som mål att aldrig mer uppleva en kall vinter. När Helen kommer för att hälsa på inser hon till sin förvåning att systerdottern fortfarande behöver henne särskilt när det gäller att reda ut sitt trassliga kärleksliv. Men den största överraskningen väntar på Sullivan’s Crossing där Helen snart inser att hon fallit pladask – både för platsen och en av dem som bor där. Frågan är om Leigh och Helen är redo för den oväntade kärleken – och chansen att starta ett nytt liv där de kan bli sina bästa jag.

Läs mer om Våra bästa jag

Våra bästa jag

Skönlitteratur

Hitta Våra bästa jag även hos:
Rulla till toppen