Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1962 – en kokbok inspirerad av tv-serien

Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1962 – en kokbok inspirerad av tv-serien

 Nu kommer del 2 av boken ’Vår tid är nu – Mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1965’ den är kopplad till säsong 2 av SVT-serien ’Vår tid är nu’ som sänds under hösten 2018. I boken fortsätter man att djupdyka i den mat och recept som visas eller skymtar förbi i tv-serien, bland annat julmeny, nyårssupé, Bella Italia – italiensk afton, påskmeny och kondis-meny. Precis som i den första boken varvas recepten av featureartiklar som kopplar till tiden då tv-serien utspelar sig. Exempelvis arkitektu/design (H55, Vällingby, Virr varr), kondis/fika, arbetskraftsinvandring, charterresande/semester/vägkrogar. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna ha funnits då. Mycket nöje och smaklig måltid! Säsong 1 av Vår tid är nu (1945-1950) gjorde succé när den visades hösten 2017 med ca 2 miljoner tittare per avsnitt. 

Läs mer om Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1962 – en kokbok inspirerad av tv-serien

Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1962 – en kokbok inspirerad av tv-serien

oklassificerat, Övrigt

Hitta Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1955-1962 – en kokbok inspirerad av tv-serien även hos:




Rulla till toppen