Väck mig när det är över

Väck mig när det är över

Äntligen kommer den fristående uppföljaren till Det kommer aldrig mer vara du av Anne-Lie Högberg. Inte får man cancer på julafton? Tidigt på julaftonsmorgonen tassar Agnes upp och duschar. Hon njuter av att vara uppe helt själv innan alla i den stora familjen vaknar. När hon känner knutan i bröstet slår hon bort de skrämmande tankarna på att det skulle kunna vara cancer och säger inget till sin man Tobias. Hon har fullt upp med att hantera konflikterna mellan tonåringarna i den nybildade familjen som tar all hennes energi. Till råga på allt så rasar visionen om en perfekt jul när hon inser att hennes syster Cissi bär på en fruktansvärd hemlighet. När motgångarna hopar sig måste Agnes hålla hårt i det hon tror på. Denna gång är det full storm och döden flåsar henne i nacken. Allt ställs på sin spets och stora bekymmer blir små när hennes livs största kamp måste övervinnas. Hon måste överleva. Väck mig när det är över är en fängslande roman om moderskap, systerskap och döttrar och om när livet inte blir som man hade tänkt sig. Full av igenkänning, mod och insikt. Men det är också en roman om sjukdom, ovisshet och rädsla, och om att våga vara ärlig. En känslosam historia om när rädslan och orättvisorna drabbar Agnes och hennes familj, och om livets bakslag. Sagt om boken ’Väck mig när det är över’: ’Gripande om livets motgångar och livshändelser som kan drabba vem som helst, när som helst. Anne-Lie Högberg har skrivit ännu en bladvändare.’ Eva Ludvigsen Författare ’Starkt om systerskapets sidor. Om behovet att vara fri men ändå finnas där för varandra när det svåra drabbar.’ Anne Liljeroth Författare ’En trovärdig, stark och utlämnande berättelse om när livet ställs på sin spets. Övertygande skildring av något som ingen vill gå igenom. Jag älskar boken och den berör mig mycket!’ Ingela Lundskog Bibliotekarie ’Anne-Lie Högberg skriver så JÄVLA bra och hon målar upp en fantastisk värld i mitt huvud. Jag verkligen ÄLSKAR boken och hennes lättsamma språk. Romanen är både enkel och levande och samtidigt är historien smärtsamt igenkännande och djupt beskrivet. Hon fängslade mig mitt i en vardag där egentligen inte mycket annat kommer in.’ Nadia Casadei, Friidrottare i svenska landslaget och överlevare. Sagt om boken Det kommer aldrig mer vara du: En fin skildring av en svår tid. Katerina Janouch Är du det minsta intresserad av människor och relationer, ska du läsa Anne-Lie Högbergs debutroman. Erikas bokprat Det kommer aldrig mer vara du är en lågmäld bok om att landa i en ny verklighet. Den är jordnära, varm och väldigt lätt att ta till sig. Bokcirkelflickorna En riktig bladvändare som jag läste ut på ett dygn, trots att jag jobbar heltid och har en ettåring hemma. Bohusläningen Har läst denna underbara bok två gånger den senaste veckan. Det är inte ofta det hän

Läs mer om Väck mig när det är över

Väck mig när det är över

Skönlitteratur

Hitta Väck mig när det är över även hos:
Rulla till toppen