Till min syster – jag skrev en bok om dig

Till min syster – jag skrev en bok om dig

Nu kan du skriva en egen bok helt tillägnad din syster. Trenden att ge bort personliga gåvor är här för att stanna och vi har gjort det enkelt. Du fyller i boken på en timme och kan ge bort en fin personlig hyllningsbok med bara dina tankar till någon du verkligen tycker om. Boken är designad för att vara rolig och enkel för dig att fylla i samtidigt som den blir en oförglömlig komplimang till den som får boken. Det bästa av allt är att boken blir fylld med DINA egna ord och minnen av en speciell person i ditt liv. Här är bara några exempel: Det bästa med dig är … Om du skulle lära ut något så skulle det vara … Det här skryter jag om när jag pratar om dig … Några saker jag tror att du inte kan leva utan … Tänk om alla vore som du på det här sättet … I serien finns det 22 olika böcker som täcker in de flesta av dina personliga relationer.

Läs mer om Till min syster – jag skrev en bok om dig

Till min syster – jag skrev en bok om dig

Humor & Presentböcker

Hitta Till min syster – jag skrev en bok om dig även hos:
Rulla till toppen