Till min härliga dotter

Till min härliga dotter

Till min dotter. I den här boken berättar man verkligen om vilken lycka det är att var förälder . Vilken underbar present att få ge till sin dotter! På ett enkelt sätt fyller du i, ringar in eller stryker under det som passar bäst. Är du och din dotter lika som bär eller finns det massor av olikheter mellan er? Vet du vilken som är hennes älsklingsfilm eller hennes högsta önskan, och vad vet hon om dina? Vad har du lärt dig sedan hon föddes? Vad får din dotter att skratta och vad är egentligen föräldralycka för dig? Vilka är hennes frestelser och vad gillar hon inte. Tillsammans är ni oslagbara och vad skulle du vilja att ni gör tillsammans, nu får du chansen att berätta det. Boken är fylld med jättesöta illustrationer och avslutas med en fin dikt till din dotter. Boken passar bra både till en liten eller en ?stor? dotter.

Läs mer om Till min härliga dotter

Till min härliga dotter

Humor & Presentböcker

Hitta Till min härliga dotter även hos:
Rulla till toppen