Sommar i Oppmanna

Sommar i Oppmanna

Första gången vi kom till landet grät jag och mina två systrar. Jag var rädd och ville för allt i världen inte följa med in. Jag kunde tydligt se att det spökade i de tomma öde husen.      Tänk om det var den ilskna smeden som bott på gården för länge sedan. Han kanske inte vill att vi skall flytta in i hans gamla hus. Det var väldigt kusligt och skrämmande. Inte alls somrigt och hemtrevligt som jag hade föreställt mig. Jag heter Annika och den här boken handlar om min sommar på vår släktgård i Oppmanna en by i lantlig frid i nordöstra Skåne.      Jag skall berätta för dig om livet på landet hur det är att bo granne med Pippi varför Frideborg alltid går klädd i blått om Sigfrid som är övernaturlig och varför jag är så rädd för mannen jag aldrig sett. Det händer så mycket roligt och spännande under ett långt sommarlov.      Jag hoppas denna berättelse ger dig lite sol och sommarkänsla där du befinner dig. //Annika

Läs mer om Sommar i Oppmanna

Sommar i Oppmanna

Barn & Ungdom

Hitta Sommar i Oppmanna även hos:
Rulla till toppen