Rutger kom hem

Rutger kom hem

Den här boken är den tredje och en fristående fortsättning på de två andra, Ivar från förr -2016 och Arvid på väg – 2017Den här gången börjar min berättelse på Tjörn och är en påhittad historia om en familj i början av 1920-talet. Pojken Rutger växer upp med sina bröder, föräldrar, farfar och farmor på en liten gård vid Moriks strand. Lille Rutger träffar Karolina från Hålanda socken, som besöker sin far på Tjörn, de blir bästa vänner och deras familjer flätas samman i min berättelse.Platserna som nämns i boken finns på riktigt och flera gamla historier är sanna, men gårdarna och personerna kommer ifrån min fantasi. Jag blandar sorg med glädje och tragiska händelser med kärlek, humor och den här boken har varit lika rolig att skriva som de andra. Men dubbelt så spännande att ge ur eftersom jag arbetar och bor på Tjörn.

Läs mer om Rutger kom hem

Rutger kom hem

Skönlitteratur

Hitta Rutger kom hem även hos:
Rulla till toppen