Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål.

Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål.

Fantastiskt glädjande att se vår dotter på 22 månader stolt växa i takt med sin nya förmåga! Dessutom roligt att höra förskolepersonalens imponerade kommentarer – de säger att de inte sett något liknande. Alla är tok-nöjda! Hoppas er bok sprids till alla föräldrar i landet, via BVC, förskolan och andra ställen. Vilken miljöinsats dessutom att minska på blöjberget. Heja heja er!!!’ /Maria Dollander Kära förälder! Att hitta rätt information i rätt tid kan verkligen göra all skillnad för hur man löser en uppgift, eller hur? När man ska börja potträna är det viktigt att vara förberedd, ha rätt kunskap tillhands och en konkret plan att följa. Då kan potträningen bli både rolig, utvecklande och gå snabbt! I den här boken presenterar vi en beprövad metod som hjälper dig att göra rätt från början och undvika vanliga misstag. Du följer anvisningarna steg-för-steg från första dagen tills ditt barn är helt torrt. – Följ en tydlig handlingsplan från start till mål och slipp chansa dig fram till vad som kommer att fungera kring potträningen. – Hjälp ditt barn att bygga rätt kunskaper från grunden, att förstå och tolka sina kroppssignaler och att koppla samman dessa med pottan. – Spara tid genom att arbeta fokuserat och konsekvent enligt en beprövad metod, samtidigt som ditt barn trivs och har roligt på vägen. Helt utan stress och press. Dessutom: Läs om de 12 vanligaste myterna kring potträning och hur de hindrar föräldrar från att lyckas med potträningen. – Utförliga checklistor: hur du förbereder dig själv, ditt barn och själva starten på bästa sätt. – Hur du bäst fortsätter potträningen på förskolan och undviker problem och konflikter. – Hur du hjälper ditt barn att bli torrt på natten (läs om den största myten av alla). – Ett stort hjälpavsnitt med lösningar på vanliga problem och frågor. ’När jag hittade Potträning på 3 dagar och hade läst igenom boken så släppte stressen med att potträna. Att få en handlingsplan som ändå anpassas till ditt barn var perfekt!’ /Mia och Alice 21 månader ’Tack för boken, den var super! Min son blev blöjfri efter 5e dagen och ingen nattblöja! Helt fantastiskt att kunna gå ut och en liten säger – mamma kissa!’ /Claudia Jimenez ’Den här metoden fungerar verkligen! Ni borde sälja in den till BVC!’ /Tobias & Astrid Från 18 månader och uppåt.

Läs mer om Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål.

Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål.

oklassificerat, Övrigt

Hitta Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål. även hos:
Rulla till toppen