Mördarkattens återkomst

Mördarkattens återkomst
Mördarkattens återkomst
Beskrivning av Mördarkattens återkomst

Finns bara ett ord för att beskriva denna bok – fantastiskt!’ Paula, Prickiga Paula och böckerna ’Okej, okej! Så smäll mig på mina små gulliga ulliga tassar. Jag strulade till det. Verkligen’ Tuffy, kvarterets kattskräck, är tillbaka. Och till hans stora glädje ska Ellie med familj resa bort på semester. Tuffy planerar att fullständigt strunta i den sura kattvakten, och istället leva rövare med sina kompisar. Men saker går inte riktigt som Tuffy tänkt sig. Innan han vet ordet av har han flugit som en kanonkula genom luften, landat på ett högst oväntat ställe och bytt namn till Janet. Nu är frågan hur han ska ta sig ur klistret innan familjen kommer tillbaka. Efter succén med En mördarkatts dagbok kommer nu Anne Fines andra bok om den kaxiga och sluga katten Tuffy. En rasande rolig bok, full med attityd, illustrerad av Emma Göthner . ’Det finns få barnböcker jag skrattat så mycket åt som jag skrattade när jag läste En mördarkatts dagbok förra året. … Jag blev därför så glad när jag såg att det skulle komma en fortsättning och har väntat med spänning sedan dess. Jag blev inte besviken! … Det är ofantligt träffsäkert, jag känner igen beteenden från mina egna katter och det är hysteriskt roligt. Jag bröt som sagt ihop av skratt i disken och behövde gå undan och hämta andan lite. … Jag kan verkligen rekommendera En mördarkatts dagbok och Mördarkattens återkomst till alla som älskar djur och undrar vad som rör sig i deras huvuden. Inte enbart till barn utan till alla åldrar för det här är humor på hög nivå!’ Therése, Kattuglan ’Barn (och vuxna) med halsbrytande humor kommer att gilla innehållet i Mördarkattens återkomst . Ett tjugotal läckert spretiga färgillustrationer av Emma Göthner följer texten väl.’ Annika Andersson, BTJ

Läs mer om Mördarkattens återkomst...


Sök bästa pris på Mördarkattens återkomst hos: