Mitt liv som elbilist : kåserier

Mitt liv som elbilist : kåserier

Boken Mitt liv som elbilist belyser på ett lättläst sätt alla bekymmer man ställs inför som elbilist. De korta roliga berättelserna berättar inte enbart om allt man kan råka ut för när man kör sin elbil – man lär sig även en hel del om elbilar på köpet. Vilka för- och nackdelar har de? Hur är det egentligen att leva med en elbil?I bokens första halva kör författaren runt med en sju år gammal Nissan Leaf elbil som sedan byts till en splitterny Tesla Model 3. Olika bilar olika upplevelser?Kåserierna har tidigare publicerats i tidningen Elbilen i Sverige mellan åren 2016-2020 men har nu för första gången sammanställts till en bok om hur det är att vara elbilist i dagens Sverige.

Läs mer om Mitt liv som elbilist : kåserier

Mitt liv som elbilist : kåserier

Skönlitteratur

Hitta Mitt liv som elbilist : kåserier även hos:
Rulla till toppen