Mitt första år som mamma/Mitt första år som pappa

Mitt första år som mamma/Mitt första år som pappa

Mitt första år som mamma/pappa är en bok för blivande och nyblivna föräldrar. Det finns många böcker om barnets första år, men detta är den enda fyll-i-boken för mamman och pappan. Du läser den från bägge hållen, alltså två böcker i en! Illustrerad med teckningar och plats för att sätta in foton. Att bli förälder för första gången är en stor händelse och det mesta kretsar kring barnet. Den här boken utgår istället från mammans och pappans egna tankar och erfarenheter. Boken följer sedan graviditeten, förlossningen och tiden efteråt. Mamman och pappan får skriva ner hur mycket de gick upp i vikt, hur det kändes att se barnet på ultraljud, vilka som var med på BB, på vilket sätt de blev uppvaktade, när de första gången fick sova en hel natt, när barnet kröp för första gången, vad som blev annorlunda än de tänkt sig och mycket mera. Ett roligt sätt att bearbeta och komma ihåg graviditeten och den första tiden som förälder. En bok att spara som minne för framtiden. Mamman och pappan fyller i sina upplevelser från två olika håll i boken. Alltså två böcker i en! Skriven med glimten i ögat. Illustrerad med teckningar av Jeanette Milde. Josefine Josefsson är formgivare och själv småbarnsförälder. När hon fick sitt första barn tyckte hon att väldigt mycket handlade om babyn och väldigt lite om henne själv. Därför skapade hon denna ”första bok” till nyblivna föräldrar att skriva ner sina erfarenheter och minnen i.

Läs mer om Mitt första år som mamma/Mitt första år som pappa

Mitt första år som mamma/Mitt första år som pappa

Humor & Presentböcker

Hitta Mitt första år som mamma/Mitt första år som pappa även hos:
Rulla till toppen