Mitt Amsterdam

Mitt Amsterdam

Personlig och inspirerande guide till vackra Amsterdam! För att vara en stad anlagd i ett gammalt träsk har Amsterdam lyckats bra. Staden är otroligt vacker samtidigt som den vibrerar av liv. Med den färgsprakande reseguiden Mitt Amsterdam i handen hittar du rätt bland stadens vimlande kanaler och historiska hus. Resejournalisten och fd Amsterdambon Marko Wramén tipsar dig om sina smultronställen bland stadens alla barer, restauranger, affärer och sevärdheter. Han guidar dig genom Amsterdams mest intressanta och spännande stadsdelar, från det vackra centrum med sina kanaler och gavelhus till de hippa gamla arbetarkvarteren i Jordaan & Westerdok och de ruffiga multikulturella östra stadsdelarna. Mitt Amsterdam är dessutom fylld till brädden av nytagna färgfoton och praktiska kartor som ger en personlig och levande bild av staden. Detta är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Amsterdam, bortom turistfällorna! Mitt Amsterdam ingår i serien Karavan reseguider. Pressröster om boken: »Resfebern slår garanterat till när du bläddrar i Mitt Amsterdam …Wraméns texter har en skön känsla … Karavans alternativa reseguider har verkligen hittat formen och Mitt Amsterdam är en av de bästa i serien.« Biblioteket i fokus »Det har blivit riktigt bra, Wramén har bott i Amsterdam några år och tipsar om ställen dit få turister hittar och jag inte ens hört talas om! … Boken är full av sköna foton ofta i helsidesformat som ger hans smultronställen en ytterligare dimension … Det här är nog den häftigaste Amsterdamguide jag stött på.« Bibliotekstjänst »Stadens tio olika delar beskrivs var för sig och Marko tipsar om sevärdheter, shopping, mat, fika och nattliv. Han skriver roligt, lättsamt och på ett sätt som gör att man blir nyfiken på staden.« Skaraborgs Allehanda »När man väl är på resa är det härligt med en inspirerande guidebok. Mitt Amsterdam, och andra i samma serie, tycker jag skiljer sig från andra i genren, genom det personliga anslaget. Författarna är noga utvalda, och har goda kunskaper om resmålen de tipsar om. När jag var i Amsterdam senast använde jag denna bok.« Tidningen Hallå Lomma

Läs mer om Mitt Amsterdam

Mitt Amsterdam

Resor & Geografi

Hitta Mitt Amsterdam även hos:
Rulla till toppen