Min pappa säger

Min pappa säger

’Min pappa säger är en bok som ger hopp och framtidstro, tröst och styrka och som man önskar att alla barn får lyssna på minst en gång om dagen under hela uppväxten.’ Maria Nestorzon, BTJ Charlie och pappa betraktar svalorna som färdas till andra sidan jorden. Kommer jag att kunna ta mig så där långt när jag blir stor? frågar Charlie. Ännu längre än så, svarar pappa. Men tänk om det börjar blåsa? Om det börjar blåsa så kommer vinden att lägga sig till slut. Vilka svårigheter och utmaningar Charlie än kommer att möta, kan han alltid räkna med sin pappas villkorslösa kärlek. Tredje boken i serien om Charlie har blivit en dundersuccé i Frankrike. Tillsammans med de tidigare delarna Min älskling och Min lilla syster har böckerna sålts i över 100 000 exemplar och utkommit på ett tjugotal språk. Astrid Desbordes bor i Paris och fördelar sin tid mellan att arbeta på förlag och att skriva böcker. Pauline Martin är illustratör och upphovskvinna till ett flertal tecknade serier för vuxna.

Läs mer om Min pappa säger

Min pappa säger

Fakta

Hitta Min pappa säger även hos:
Rulla till toppen