Min första mattebok – Tal

Min första mattebok – Tal

Min första mattebok är ett läromedel för den första matematikundervisningen. Fokus ligger på att utveckla förståelse för grundläggande matematiska begrepp. I boken ”Min första mattebok – Begrepp” möter eleverna storleksbegrepp former mönster vikt och volym. I ”Min första mattebok – Tal” arbetar eleverna med antal och lär sig känna igen och använda symbolerna för talen 0-10. Några begrepp tas också upp t.ex. inga-några hälften-dubbelt. I lärarhandledningen finns förslag till övningar som kan användas som förberedelser inför arbetet i elevböckerna. Eleverna får utifrån sina egna erfarenheter undersöka samtala om och reflektera över olika matematiska problem.

Läs mer om Min första mattebok – Tal

Min första mattebok – Tal

Övrigt oklassificerat

Hitta Min första mattebok – Tal även hos:
Rulla till toppen