

Uma 5 ½ år
Ellen Karlsson lyckas utmärkt med att förmedla barnets viktiga funderingar förpackade i en gripande vardagsrealism. BTJ Följ med Uma under en alldeles vanlig vecka på förskolan Havet. På…
Läs mer...


Bin
Lär dig om bina och deras liv. Föreställ dig att du är ett bi som tillbringar en dag i en bikupa. Hur skulle det vara? På våren skulle…
Läs mer...


python.matematik()
Hur ofta har du inte sett texter ellerböcker som du skulle vilja justera innan du låter eleverna få läsa dem? Med boken python.matematik( ) så kan du göra…
Läs mer...


Ledsen
Känslor! Alla kan vi känna igen oss och alla vet vi - stora som små - hur en liten incident kan bli till stor dramatik. Drömduon Lotta Olsson…
Läs mer...


Utryckning
Lampbok. Tryck på lampan så den blinkar då hjälper du de olika utryckningsfordonen när de är på väg: polisbilen ambulansen helikoptern kustbevakningen och brandbilen. Alla behöver de din…
Läs mer...


Tassemarker
Detta är inget mindre än en magisk bilderbok om att gå vilse i livet och genom kärlekens sökande finna sig själv Smålandsposten En spännande fantasieggande berörande kärleksfull och…
Läs mer...


Ma13 Lång
Under fortsättningskursen i differential- och integralkalkyl fördjupar du de grunder i derivering och integralkalkyl som du lärde dig i kurserna 6 till 9. Du lär dig undersöka gränsvärden…
Läs mer...


Grodan
En kul och dekorativ flikbok om grodor och deras spännande liv. Visste du till exempel att grodan kan se åt alla håll utan att vrida på huvudet? Eller…
Läs mer...


Språkvägen – för sfi kurs B
Språkvägen bygger på en tydlig och strukturerad arbetsgång. Här får eleverna möta texten genom att först lyssna sedan tala och därefter skriva och läsa. Kraften läggs på innehållet…
Läs mer...


Magazin.de 7 tyska
Snart är gymnasietiden förbi och du ska fatta beslut kring studier arbete eget boende egen ekonomi och mycket annat som framtiden för med sig. Det här är teman…
Läs mer...


Brottsligt
Varför begås brott och vad har det för konsekvenser? Brottsligt är barnens egna bok om brottslighet. Här får du veta vad man får och inte får göra hur…
Läs mer...


Voff!
Följ med den lilla hunden när han busar och leker med de andra djuren. Läs sagan och tryck på knappen. Hör du hur hunden skäller?
Läs mer...


Pysseldags!
Liten väska med fyra pysselböcker och 2 ark med klistermärken. Med bilder från berömda Disneyfilmer som Bilar Flygplan och Monsters Inc. Väskans lock försluts med karborrefästen.
Läs mer...


Mina första färger
En röd brandbil en grå elefant eller en rosa ballong? Peka läs och lär dig de allra första färgerna! En pekbok med klara färger och tydliga bilder där…
Läs mer...


ApABC
Adas apa är borta. Kom vi hjälper till och letar! Aaaaa i hallen ligger mamma Anna och andas ut efter arbetet. Och B-b-b var det ett spöke? Nej…
Läs mer...


Fölet
Ta-dump ta-dump ta-dump ta-dump. Titta vad fort jag kan springa. Nu springer jag längre bort! ropar fölet till sin mamma. Det finns så mycket nytt och spännande att…
Läs mer...


Vinterkväll
'ingen skildrar fjällvärlden bättre än duon Laestadius och Berglund. Texten och illustrationerna i Vinterkväll smälter samman när de berättar om kylan om stjärnorna och om norrskenet som lyser…
Läs mer...


Allt om rymden
I denna faktaspäckade lyft-på-fliken-bok kan du lära dig massor om universum planeter stjärnor och galaxer. Illustrationerna visar bland annat vårt solsystem solen rymdfarkoster och internationella rymdstationen (ISS). Här…
Läs mer...


Hållbart samhällsbyggande grundbok
Boken Hållbart samhällsbyggande är skriven för gymnasieskolans kurs med samma namn men passar också som fördjupningslitteratur för alla som är intresserade av hur man bygger ett hållbart samhälle.…
Läs mer...


Tut!
Lapsi oppii hauskojen katselukirjojen avulla nimeämään ja tunnistamaan vauhdikkaita menopelejä autosta veturiin ja luontokappaleita lampaasta lehmään. Ilon täydentää ääninappien painelu. Kirjat ovat saatavana sekä suomeksi että ruotsiksi.
Läs mer...


Kiosken
Årets bästa bilderbok i Lettland! 'En underbar livsbejakande berättelse' - Ingalill Mosander Aftonbladet 'historien om Olga har dold sprängkraft då den är fylld av hopp humor och --…
Läs mer...


Hälsa 2
Hälsa 2 är den första delen i ett nytt läromedel i hälsokunskap för gymnasiet. Läromedlet har ett modernt grepp med utgångspunkt i hur skolämnet kan hjälpa eleverna att…
Läs mer...


Herr Balders hemlighet
Herr Balder lever ett underbart liv på sin herrgård. Allt skulle vara perfekt om det inte var för det där med gräsklippningen på torsdagarna. Det är svettigt och…
Läs mer...


Vuxen – Så funkar det
Det här en underhållande rolig och allvarlig handbok för unga vuxna (15-26 år) och den handlar om allt från hur man hittar sig själv och sin passion till…
Läs mer...


Älgpappan
Det är bara Skrutten som vet att pappa ibland förvandlas till en älg. Så fort älgen vill ut försvinner Skruttens pappa in i skogen i långa stunder och…
Läs mer...


Box – Ng-ljudet
BOX – Träna svenska tar upp baskunskaper i svenska stavning ordkunskap och språklära och kan användas som repetition eller extra träning.
Läs mer...


Ekonomin
Ekonomin (SL 2) ger läsarna insikter i ekonomiskt beslutsfattande på olika nivåer från de privatekonomiska beslut vi fattar som individer till beslut som berör världsekonomin som helhet. Kursboken…
Läs mer...


Dumbo
En liten elefantunge föds på ett cirkuståg. Han får öknamnet Dumbo på grund av sina stora öron. Musen Timothy lyckas få Dumbo att tro på sig själv och…
Läs mer...


Hjärtat 1 Religion
Hjärtat 1 lärobokens lekfulla färgglada och moderna illustrationer samt de mångsidiga och omfattande texterna uppmuntrar till lärande. Läromedlet innehåller rikligt med material som ni kan gå igenom hela…
Läs mer...


Trädet
Vinnare av Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris 2018! Vad kan det finnas på andra sidan trädet där borta? Kaninen Bob håller på att spricka av nyfikenhet men…
Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå röd
Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå röd
Beskrivning av Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå rödLivet i Bokstavslandet är ett nytt grundläromedel för årskurs F-3. I läseböckerna för åk 1-3 har Ulf Stark skrivit fristående berättelser om Ami, Bruno, Coco och Dani, figurerna vi känner igen från UR:s TV-program. Läseböckerna innehåller även olika typer av texter: berättande, poetiska, beskrivande, förklarande, instruerande och argumenterande. För förskoleklass finns en högläsningsbok skriven av Claes Nero, även den med både en berättande del och korta faktatexter (beskrivande och förklarande). Livet i Bokstavslandet är utprovat i klass, testat av lärargrupper och granskat av läsforskare. Precis som TV-serien tar läromedlet fasta på modern läs- och skrivforskning, och utgår såklart från Lgr 11. Läs mer Pedagogiska tankar och upplägg Livet i Bokstavslandet är ett grundläromedel för åk F-3 med läseböcker, arbetsböcker, lärarhandledningar och digitalt material för interaktiva skrivtavlor och projektorer. Livet i Bokstavslandet tar fasta på modern läs- och skrivforskning och utgår från Lgr11. Materialet för förskoleklass bygger på Bornholmsmodellen med uppgifter och tips på språkövningar och lekar där barnen tränar och stimulerar sin språkliga medvetenhet inför läsinlärningen. Högläsningsboken innehåller temaområden som passar för förskoleklass: känslor och tankar om att börja skolan, vänskap/kamratrelationer, socialt samspel, empati, rättvisa, normer och regler m.m. I den omarbetade arbetsboken för förskoleklass följs det upp med läsförståelse. I åk 1 jobbar man med en kombinerad metod för läsinlärning, men med betoning på ljudmetoden. Eftersom eleverna kommer till åk 1 med stor spridning när det gäller läskunnighet, så finns Livet i Bokstavslandets läsebok på två nivåer. På så sätt får alla elever en gemensam läsupplevelse, då de läser samma berättelse, men det ger också läraren möjlighet att individualisera läsundervisningen. Läseboken innehåller också sju faktatexter som knyter an till tv-programmens och böckernas teman. Tanken med dessa är att eleverna redan från start ska få träna sig i att läsa olika typer av texter. Detta följs sedan upp i åk 2 och 3. Eftersom faktatexterna är lite svårare än läslärans texter, får även elever som läser med visst flyt en utmaning. Faktatexterna passar också att läsas högt för de elever som ännu inte nått så långt i sin läsutveckling. I åk 2 är upplägget detsamma som i åk 1 med en läsebok på två nivåer. Förutom den spännande berättelsen av Ulf Stark finns olika typer av texter utifrån Lgr11: berättande, poetiska, beskrivande, förklarande och instruerande. I åk 3 finns också en läsebok på två nivåer: röd och grön. Berättelsen av Ulf Stark om Ami, Bruno, Coco och Dani fortsätter, men kan också läsas helt fristående. Även här finns olika typer av texter utifrån Lgr11: berättande, poetiska, beskrivande, förklarande, instruerande och även argumenterande. KOMPONENTER OCH ARBETSGÅNG FÖRSKOLEKLASS 1 –
Läs mer om Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå röd...
Sök bästa pris på Livet i Bokstavslandet Läsebok åk 3 nivå röd hos:
Kategori: Fakta
Varumärke: Liber AB