Långt ifrån cool

Långt ifrån cool

– Men vad fin du blev! Säger mamma och ler. Fin? tänker jag. Om jag vore någon annan skulle jag kanske vara det. Då skulle det här kanske till och med vara coolt. Men jag är bara Linnéa Svensson, 11 år, och så långt ifrån cool man kan komma. Lagom till sin födelsedag ska Linnéa få glasögon och hon är inte alls glad. Men kanske är det sant som mormor säger, att glasögon kan vara något bra. Något som gör att man själv kan välja vem man vill vara. Till att börja med verkar det faktiskt så och populära Vanessa vill plötsligt vara kompis med Linnéa. Men det är något som inte stämmer …Mitt i prick om vänskap och svek och om att vara modigare än man först tror! ’en emotionell rysare i skolmiljö där vänskap och svek har huvudrollerna, men där slutet (som sig bör i en barnbok) är gott.’ Helsingborgs Dagblad

Läs mer om Långt ifrån cool

Långt ifrån cool

Barn & Ungdom

Hitta Långt ifrån cool även hos:
Rulla till toppen