Jag utan dig

Jag utan dig

»Jag blev förälskad i den här fantastiska boken efter första meningen. En underbar mix av känslor, sann kärlek, hemligheter, skratt och sorg. Om du vill ha en gripande och rörande historia, här har du den!« | Sky’s Book Corner Callum arbetar på en stor PR-byrå i Sydney och tar varje dag färjan hem till förorten Manly. En dag på färjan kommer han av en slump i samtal med Lilah, som är en engagerad jurist och miljökämpe, och detta första möte utvecklar sig snabbt till en stormig förälskelse. Ingen av dem tror egentligen på kärlek vid första ögonkastet, men de klickar helt enkelt med varandra. Lilah försöker först kämpa emot med alla medel. Hon hittar på den ena ursäkten efter den andra för att inte låta känslorna ta över, men till sist ger hon upp och låter sig översköljas av kärleken. Allt ser ljust ut, och deras förhållande blir allt starkare. Men så kommer den dag då Lilah inte längre kan ignorera de sjukdomstecken som hon fruktat och hållit hemliga för Callum… KELLY RIMMER är en storsäljande romanceförfattare från Australien, där hon bor på landet tillsammans med make och två barn. Jag utan dig [ Me Without You ] är en hjärtslitande men också hoppingivande roman, och ett måste för alla som gillar Jojo Moyes Livet efter dig , David Nicholls En dag eller Nicolas Sparks Dagboken . »Jag var fast från första sidan. En oförglömlig bok som jag inte kan rekommendera högt nog. Betyg: 5 av 5.« | GirlsLovetoRead.com »Den vackra, rörande berättelsen om Callum och Lilah förvandlade mig till ett vrak. En fantastisk roman.« | Reviewed the Book »En kraftfull, hjärtvärmande berättelse om kärlek och förlust.« | JDC MustReadBooks »En hjärtskärande bok med fantastiska karaktärer och en nervslitande upplösning som lämnade mig med blandade känslor av förlust och hopp.« | Judging Covers »Jag skrattade, jag grät floder, men viktigast av allt: jag älskade den här historien. Kelly Rimmer lyckas ge en kristallklar inblick i huvudkaraktärernas själar och hjärtan.« | D. J. Pierson, Goodreads »En berg-och-dal-bane-tur av känslor som fick mig att göra slut på mängder av pappersnäsdukar. En vacker bok, som också har många lättare, ljusare ögonblick. Betyg: 5 av 5.« | Crooks on Books

Läs mer om Jag utan dig

Jag utan dig

Skönlitteratur

Hitta Jag utan dig även hos:
Rulla till toppen