Jag ser allt du gör

Jag ser allt du gör
Jag ser allt du gör
Beskrivning av Jag ser allt du gör

På vägen mellan Jokkmokk och Kåbdalis i skuggan av den största sorgen man kan bära börjar en sång växa fram. Inget märkvärdigt fem strofer bara men kvinnan som sjunger dem känner hur stegen går lättare för varje rad. Hon går söderut. I sin skönlitterära debut skriver Annika Norlin om en samling människor i rörelse på skav mot tillvaron. Det är noveller om begär och bekräftelse om kultfilmen Aliens vid Piteälven om att spela i det ganska hopplösa bandet Personligt Varumärke och om att gå rakt in i natten med sikte mot Glommersträsk.   Sagt om boken ’Novellsamlingen präglas genomgående av en språklig skaparglädje och utforskandet av tunga ämnen blandas med vardagliga observationer. Inte minst har Annika Norlin förmågan att vara rolig.’/ Skånska Dagbladet ’Även om flera noveller berör sorgliga ämnen är berättandet inte mörkt utan fyllt av värme. Livet är inte svartvitt det finns så många nyanser och dem fångar Annika Norlin med fingertoppskänsla och träffsäkerhet.’/ Folkbladet  ’I Jag ser allt du gör visar Annika Norlin att hon har ett absolut gehör gentemot omgivningen och det är en rörande och stundtals även oväntat humoristisk upplevelse att ta del av.’/ Popmani

Läs mer om Jag ser allt du gör...


Sök bästa pris på Jag ser allt du gör hos: