Från filippinska häxön till Sverige

Från filippinska häxön till Sverige

Sandra Hult heter jag och kommer från Filippinerna. Jag har skrivit en bok om hur det var att växa upp på en liten ö i Filippinerna. Om fattigdom, kultur och häxkonst. Jag flyttade till Sverige som 20-åring, det var en otrolig upplevelse. Att förstå det svenska samhället och roliga kulturskillnader, hitta min nya identitet, få jobb på hovrätten, mm. Det är en skildring med många dimensioner och många roliga episoder. Det är också en skildring av hur det kan vara att komma som invandrare från Asien till Sverige.Det är min förhoppning att ni tycker att min bok är läsvärd och rolig. Önskar trevlig läsning!Sandra

Läs mer om Från filippinska häxön till Sverige

Från filippinska häxön till Sverige

Skönlitteratur

Hitta Från filippinska häxön till Sverige även hos:
Rulla till toppen