En pil i mitt hjärta

En pil i mitt hjärta

Året är 1910 när föräldralösa Klara Holmlund lämnar hemstaden Stockholm för att söka arbete på en avlägsen herrgård i Norrland. På herrgården bor Vera och Edvard Jensen med sexåriga dottern Emelie samt fru Jensens gamla mor. Femtonåriga Klara får arbete som barnpiga åt Emelie som lever ett sorglöst liv på herrgården.Snart inser Klara att livet på herrgården inte är vad det verkar vara. Medan hon lockas av en kärlek så förbjuden att den knappt får nämnas i ord slits hon också mellan viljan att vara till lags och den egna kampen för självständighet.En pil i mitt hjärta är en roman om att få skriva sin egen historia att följa oskrivna regler och stå upp för sig själv när livet är som allra svårast.

Läs mer om En pil i mitt hjärta

En pil i mitt hjärta

Skönlitteratur

Hitta En pil i mitt hjärta även hos:
Rulla till toppen