Du och jag och hela världen

Du och jag och hela världen

Att skriva låtar handlar om text och musik. Hittills har Rosa satsat mest på musiken. Men när hon träffar Robby T på skrivarläger fattar hon att hon har haft fel. Det är texten som är viktigast. Det säger ju Robby T. Och allt som han säger känns plötsligt väldigt viktigt. Vad bästisen Pamela säger är helt oviktigt. Speciellt när hon tjatar om att Rosa inte brukar gilla hiphop. Och Ville känns plötsligt så barnslig när han bara vill ha trekamp. Det var ju när de var små som sånt var kul. Inte nu när hon kanske får skriva texter till ett riktigt hiphopband. Och om Rosa skriver texter som Robby T gillar kanske ljuv musik kan uppstå … Livet enligt Rosa fortsätter här i Du och jag och hela världen – del tre i en älskad och kritikerrosad serie känd från Kamratposten och TV!

Läs mer om Du och jag och hela världen

Du och jag och hela världen

Fakta

Hitta Du och jag och hela världen även hos:
Rulla till toppen