Du och jag, min skatt. Treåringen

Du och jag, min skatt. Treåringen

Nya antologiserien Du och jag, min skatt har en bok för varje ålder! är full av roliga berättelser, sånger och annat kul som passar treåringarna! Tänk allt vad treåringar kan göra! De kan cykla på trehjulingar, leka rollekar, gå på tå, utrycka tankar och känslor – en ny värld öppnar sig! Därför är Treåringen laddad med roliga berättelser, sånger, dagisramsor, upptäckarbilder och annat kul som passar perfekt att läsa tillsammans med alla som ska fylla, eller redan har fyllt, tre år. En lagom stor och fyllig samlingsbok med både klassiker och nya favoriter – välförsedd med illustrationer av flera av Sveriges främsta illustratörer. Vardag och fantasi samsas i boken – här får vi träffa kaninerna Prick och Fläck som pusslar och pussas, Barbro Lindgrens Svempa som tröttar ut sina föräldrar i suget efter nappar, och Ida som går på bio för första gången. Sjung klassiska sånger av Lennart Hellsing, Alice Tégner eller nyare favoriter som Hajarna , Hänger öronen på dig ned och Hjulen på bussen . Makarna Tidholm bjuder oss på lite galen vardagspoesi men här finns också texter om bilmärken, häftiga djungler, känslor och mycket annat! Treåringen är en del i Du och jag, min skatt – en ny härlig antologiserie uppdelad efter ålder: Nollåringen , Ettåringen , Tvååringen , Treåringen , Fyraåringen och Femåringen . Serien har hämtat inspiration ur barnets utvecklingsfaser. I alla delarna återkommer Marit Törnqvists ljuvliga barn, Sebastian och Josefin, som för varje bok växer och blir större. Hösten 2013 utkommer Du och jag, min skatt: Ettåringen och Du och jag, min skatt: Treåringen .

Läs mer om Du och jag, min skatt. Treåringen

Du och jag, min skatt. Treåringen

Humor & Presentböcker

Hitta Du och jag, min skatt. Treåringen även hos:
Rulla till toppen