Djuren i skogen lär mig räkna

Djuren i skogen lär mig räkna
Djuren i skogen lär mig räkna
Beskrivning av Djuren i skogen lär mig räkna

Sarah Sheppards böcker om Djuren i skogen har lärt oss massor om naturen och om hur djuren egentligen har det, och vad de gör. Nu kommer 6 stycken aktivitetsböcker från 4 år och uppåt som passar när man börjar skolan. Djuren i skogen är tillbaka och lär oss på ett finurligt sätt olika saker som en har nytta av hela livet. 1, 2, 3, 4 rävbajs. Djuren i skogen lär oss räkna; genom upprepning och olika övningar lär vi oss grunderna i plus och minus, delat och gånger. Fina bilder och pedagogiska klurigheter gör att vi minns och lär oss räkna. I mitten finns ett roligt klisterark.

Läs mer om Djuren i skogen lär mig räkna...


Sök bästa pris på Djuren i skogen lär mig räkna hos: