Det som väntar mig

Det som väntar mig

I Det som väntar mig får vi följa Massoumeh under hennes uppväxt genom fem turbulenta årtionden i Iran från åren före revolutionen 1979 via Islamiska republiken och kriget med Irak fram till nutid. Det är en sällsynt inifrånskildring av ett slutet land och en spegling av erfarenheterna hos en hel generation iranska kvinnor. Boken bannlystes först i Iran men kom sedan att bli en av de mest sålda romanerna någonsin i landet och är idag en internationell bästsäljare som vunnit en rad priser. Parinoush Saniee är iransk sociolog psykolog och författare idag bosatt i USA. "Sällan har en roman lyckats hålla så många känslor vid liv över så många gastkramande sidor." -The Guardian

Läs mer om Det som väntar mig

Det som väntar mig

Skönlitteratur

Hitta Det som väntar mig även hos:
Rulla till toppen