Det bästa jag vet : en antologi med Ulf Stark och hans vänner

Det bästa jag vet : en antologi med Ulf Stark och hans vänner

I Det bästa jag vet : en antologi med Ulf Stark och hans vänner  ryms fler av Ulf Starks mest älskade böcker och dikter för de lite mindre barnen. En underbar samling texter som passar perfekt att högläsa, illustrerade av några av vår tids mest fantasifulla illustratörer. Ulf Stark var en mästare på att se det stora i det lilla. Han visste att för barnen finns alltid det stora äventyret precis runt knuten, och med hjälp av Det bästa jag vet kan även du få följa med! Ulf Stark skrev om det mesta. Om mammor, pappor och brorsor. Om snälla tigrar och filosoferande valar. Om stora känslor och hela världsalltet. I denna antologi ingår bland annat När pappa visade mej världsalltet , Elmer Kock , Kvällen när pappa lekte , Tigern som inte röt , Kanel och Kanin och mycket mer. Utsedd till årets bästa barnbok av Lotta Olsson på Dagens Nyheter! ’ Tretton hela texter eller utsnitt ur större verk har samlats till en fullständigt underbar antologi.[…] Det bästa jag vet är en antologi värd att läsas många, många gånger. ’ Helhetsbetyg 5 av 5, BTJ

Läs mer om Det bästa jag vet : en antologi med Ulf Stark och hans vänner

Det bästa jag vet : en antologi med Ulf Stark och hans vänner

Fakta

Hitta Det bästa jag vet : en antologi med Ulf Stark och hans vänner även hos:
Rulla till toppen