Det är bara jag som är så fucking dålig

Det är bara jag som är så fucking dålig
Det är bara jag som är så fucking dålig
Beskrivning av Det är bara jag som är så fucking dålig

Vladi är lite missnöjd med sin kropp och börjar tänka på vad han äter. Och så börjar han träna på gym. Ungefär vid den tiden kidnappas hans pappa, en frilansjournalist, i Syrien. Vladis mamma blir ett nervvrak och kan knappt ta hand om sig själv medan Vladi mest tänker på sin träning, kalorier och proteiner samtidigt som han får ta hand om sin mamma och sig själv. En spännande roman, både vad gäller händelserna i Syrien och Vladis beteende, i vilken Vladis tankar ger en trovärdig inblick i den drabbades inre. Marie-Chantals förra ungdomsbok Den blomstertid nu kommer vann Barnens Romanpris 2015.

Läs mer om Det är bara jag som är så fucking dålig...


Sök bästa pris på Det är bara jag som är så fucking dålig hos: